Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
 1  2  >
 ?
09.10.2014 12:00 | Raskaan työn raataja

?

!

.


 - Raskaan työn raataja | Kommentoi Mitä kuuluu SS LöyLy?
10.09.2011 18:50 | Be my baby.

No, täytynee antaa otsikon kysymykseen helppo ja nopea vastaus, että hyvää kuuluu moneltakin saralta. Rankka ja erityisen kostea kesätreenikausi on pikkuhiljaa ohi ja kauden alku häämöttää kahden viikon päässä. Kesätreenikauden viimeinen virallinen ohjelmanumero on luonnollisesti jo lähes perinteinen kauden avausristeily Itämerellä. Tapahtuma alkaa perjantaina 16.10. kello 14 ja tällä reissulla mitataan kaikkien pelaajien henkisiä- ja kestävyysominaisuuksia kautta varten. Allekirjoittaneella on vahva usko, että sekä vanhat, että uudet jäsenet eivät murru näyttöpaineiden alla vaan saamme jälleen ihastella loistavia kentän ulkopuolisia suorituksia.

Siirtouutisia

Puhutaan tälläkin kertaa myös hieman itse peliin liittyvistä asioista. Ensin on varmaankin hyvä pureutua tulevan kauden joukkueeseen, johon LöyLyn luontainen vetovoima on onnistunut tällä kertaa houkuttelemaan ainakin yhden erittäin merkittävän pelaajavahvistuksen:

Timo Hakanen #52

87 salibandyliigan ottelua Happeessa, joissa puolustajan paikalta kunnioitettavat tehot 18+13=31 eli LöyLyn ringin liigakokemus nousi ties monenteen potenssiin tämän siirron myötä (aiempi lukema 0) ja mahdollisesti kokemuksen lisäksi saatiin myös "hieman" lisää pelitaitoja tulevan kauden joukkueeseen.

Yllättäen myös ulospäin oli tavallaan liikettä, sillä harva mies LöyLystä haluaa poistua, mutta armeijan harmaat nielaisevat muutaman pelaajan ainakin osaksi kautta pois ringistä ja kokoonpano tullee elämään runsaasti otteluiden välillä.

Mitä? Salibandyakin?

Peliäkin on monien yllätykseksi jälleen pelattu ja minun on kunnia todeta SS LöyLyn ottaneen aiemmin tänään historiansa ensimmäisen ison voiton. SS LöyLy osallistui erittäin kovatasoiseen SeuraShop -harjoitusturnaukseen Tiituspohjassa ja koko turnauksen kestäneiden loistavien otteiden myötä pelasi koko turnauksen tappioitta mestaruuteen asti kaataen finaalissa pääosin kolmosdivarin miehistä koostuneen Jyväskylän Nousun lukemin 4-3. Poika siis on tullut sananmukaisesti kotiin ja sitä on luonnollisesti syytä hieman juhlia!

Kiitokset turnauksen järjestäjille hyvistä järjestelyistä ja tietenkin myös vastustajille hyvistä peleistä. Ja tietenkin suuri kiitos kaikille tänään mukaanpäässeille LöyLyn pelaajille mahtavasta taistelusta kentällä!

Loppukaneetti

Vitosdivarin kausi mallia 2011-2012 starttaa siis kahden viikon päästä lauantaina 24.9. Saarijärvellä otteluilla SS Origoa ja JyToa vastaan. Ennen avausturnausta yritän päivittää otteluohjelman, lohkon sekä pelaajakortit ajantasalle, jotta kaikki uskolliset fanimme saavat mahdollisimman tarkkaa tietoa LöyLyn kauden etenemisestä.

Kiitos ja kuittaus.


( Päivitetty: 09.10.2014 11:34 )

 - Be my baby. | Kommentit (1)Kommentoi Dance the night away!
29.03.2011 20:15 | Jennifer Lopez

Hetki pieni on näköjään päässyt vierähtämään edellisestä kirjoituksesta tälle puolelle. Sivut on kuitenkin onnistuttu pitämään tilastojen ja tulosten osalta ajan tasalla ja kävijälaskurin mukaan joku on täällä jopa käynyt pyörähtämässäkin.

Salibandyjuttuja

SS LöyLyn monivaiheinen kausi 2010-2011 on siis nyt pelattu ja kauden teeman voisi varmaankin pelilliseltä puolelta tiivistää sanaan putki. Ensin kauden alussa leikittiin voittamattomia monta peräkkäistä turnausviikonloppua, kunnes päätimme harjoitella sitä toistakin puolta eli turpaan ottamista myös monta peräkkäistä viikonloppua. Loppujen lopuksi toinen kausi oli kokonaisuutena paljon parempi kuin ensimmäinen ja myös lopullinen sarjasijoitus sen kertoo, kunhan liitto saa päivitykset ajan tasalle.

Menneenä viikonloppuna tosiaan saatiin tämän vuoden Keski-Suomen vitosdivari päätökseensä Joutsan uljaassa urheiluhallissa ja eihän kausi LöyLyn osalta paljon paremmin olisi voinut päättyä. Kaksi ottelua ja kaksi suvereenia voittoa, joista ensimmäinen näytöstyyliin 4-0 kaikki aiemmat pelinsä tappioitta pelannutta MuurY:a vastaan. LöyLy lähti viikonloppuun hyvällä asenteella, kovalla motivaatiolla ja erittäin sekoitetuilla kenttäkokoonpanoilla ja selkeästi voidaan sanoa, että tämä yhtälö toimi täydellisesti, kun toisestakin pelistä onnistuimme kaivamaan voiton liigatason pelaajilla vahvistettua SC Luppoa vastaan lukemin 6-3.

Erityisiä mainintoja viikonlopusta ansaitsevat luonnollisesti LöyLyn historian ensimmäisen nollapelin pelannut maalivahti Kostitsin, LöyLyn sisäisen maalipörssin voittoon noussut tulokas Jon Bon Jovi, kauden ensimmäiset pelinsä puolustajan paikalta pelannut ja hirmutehot nakuttanut Cee sekä tietenkin rakas kapteenimme, isähahmomme ja esikuvamme Mika, joka onnistui tekemään kauden ensimmäisen maalinsa kolme sekuntia ennen kauden viimeisen pelin loppua. Tilanteenhan kruunasi miehen kylmän viileä tuuletus, jossa otettiin haukanterävä katse kelloon ja todettiin painavalla äänellä: "Ei kautta ilman maalia."

Itämeren pohja

Nyt on kuitenkin aika onnitella ensinnäkin loistavan kauden pelannutta Diamondsia, joka hoiti kuin hoitikin sen palavasti haluamansa nousun nelosdivisioonaan. On aika myös kiittää kaikkia muita Keski-Suomen vitosdivarin joukkueita menneestä tapahtumarikkaasta kaudesta ja toivottaa kaikille tasapuolisesti antoisaa uuden kauden odotusta. Ennenkaikkea on aika kiittää ja onnitella SS LöyLyn jäseniä ja kaikkia muitakin meidän toimintaamme osallistuneita ja myös kaikkia meille tukensa antaneita henkilöitä. Kiitos!

Tulevana viikonloppuna SS LöyLy suuntaa karavaaninsa kohti Suomen persereikää eli Turkua ja aloittaa menneen kauden nollauksen Itämeriristeilyn avulla. Tavoitteena on unohtaa mennyt kausi totaalisesti ja sen urakan jälkeen selvitä vielä hengissä koko poppoon voimin myös takaisin kotiin asti.

Näihin sanoihin, näihin tunnelmiin.


 - Jennifer Lopez | Kommentit (2)Kommentoi Joulun (t)aikaa
17.12.2010 13:50 | Mikko Lehtonen

Nyt on takana tämän vuotiset pikkujouluseikkailut ja myöskin yksi turnausviikonloppu. Pikkujouluista tarinaa riittäisi, mutta julkaisemiskelpoista ei niinkään. Todetaan vain, että tappioina kärsittiin tähän tietoon yksi kappale takkeja, yksi kappale nahkasormikkaita sekä muutama terveys, etunenässä sen sankarin, joka päätti lähteä T-paita päällä kävelemään Kharmasta kotiin ja missasi sen ansioista myös viikonlopun pelit. Mutta tekevälle sattuu ja hauskaahan meillä taas oli, niin kuin pitääkin.

Vaihteeksi itse asiaakin

Tosiaan sitä salibandyakin on jälleen pelattu ja tulokset olivat tällä kertaa hieman poikkeavia, sillä LöyLy jätettiin ensimmäistä kertaa tällä kaudella pisteittä. Pikkujoulujen jälkivaikutuksia tai ei, mutta kyllä hyvin pelannut Flanels ehdottomasti voittonsa sunnuntain jälkimmäisestä pelistä ansaitsi. Ei sillä, että eihän se LöyLyn peliä missään mielessä edesauttanut, kun perussyötötkin tuntuivat vaikeilta, maali liian pieneltä lukuisista yrityksistä huolimatta ja pelisysteemikin unohtui (tämä lienee niitä pikkujoulujen jälkivaikutuksia).

Nyt on siis koettu tappion karvasta kalkkia tälläkin kaudella sarjaotteluissa, mutta olihan viikonlopussa positiivistakin, sillä päivän ensimmäisessä ottelussa LöyLy pelasi erittäin hyvin halliten palloa lähes koko pelin ajan ja onnistuen jopa kääntämään hallinnan tulostaulullekin. Pelihän päättyi 5-1 ja maininnan arvoisia suorituksia lienevät ainakin allekirjoittaneen mikkolehtoset (joiden ansiosta kiikarit rikkoutuivat tämän kauden osalta) sekä LöyLyn oman kuminaaman rouhimiset maalin edustalla kahden maalin arvoisesti.

Katseet kohti kevättä

Syyskausi onkin näiden pelien jälkeen paketissa ja tästä jatketaan eteenpäin yli kuukauden mittaisen sarjatauon merkeissä, sillä seuraavat vitosdivaripelit ovat vasta tammikuun 15. päivä jolloin LöyLynkin joukkio suuntaa Joutsan liikuntahallille kevätkauden avajaisiin. "Harjoitus"tauko tulee viimeisimmän ottelun mukaan aivan tarpeeseen, mutta kehotan henkilökohtaisesti jokaista myös lepäämään ja nauttimaan joulun ja uuden vuoden antimista.

Palaillaan todennäköisesti ensi vuoden puolella! Hyvää joulua ja uutta vuotta!


( Päivitetty: 17.12.2010 16:12 )

 - Mikko Lehtonen | Kommentoi Missä mennään - Jouko ja Kosti?
02.12.2010 22:50 | Gooni

Höpinää

Näin muutama viikko sivujen avaamisen jälkeen lienee hyvä katsastella missä mennään. Sisältöpuoli on saatu nyt jonkinlaiseen järjestykseen ja kaikki suunnitellut kategoriat on nyt luotu ja vähintään alustavasti täytettykin. Vielä tavoitteena on laajentaa pelaajakortteja jokaisesta pelaajasta vähintään kuvan ja lyhyen pelaajakuvauksen verran sekä mahdollisesti luoda osio (ja myös jaksaa kirjoittaa) otteluraporteille. Myös mottoja tai vastaavia iskulauseita on alustavasti kyselty LöyLyläisiltä, mutta kuten arvata saattaa suurin osa kuullusta materiaalista on vähintäänkin tasoa hämärä ja menee yli allekirjoittaneenkin ymmärryksen. Luonnollisesti siis tästä materiaalista pääsevät sivustolla vierailijat jossain vaiheessa nauttimaan.

Salibandyakin..?

Tämän sivustohässäkän lisäksi on tietenkin ehditty myös perehtyä itse asiaan eli salibandyn pelaamiseen, sillä viime sunnuntaina SS LöyLy oli ensimmäistä kertaa vitosdivariturnauksen järjestysvuorossa. Tulokset ja sisäisen pistepörssin kehitys on jo luettavissa näiltä sivuilta eli enää odotamme (syynä luonnollisesti SS LöyLy, joka "ei tajunnut" lähettää välittömästi pöytäkirjoja liittoon) virallisen sarjataulukon päivittämistä. Viikonlopun peleistä käteen jäi tällä kertaa käteen 3 pistettä, eli LöyLy koki kauden ensimmäisen pistemenetyksen päivän jälkimmäisessä ottelussa pelaten tasan erittäin jännittävässä ja tasaisessa ottelussa Joutsan Flanelsin kanssa.

Sunnuntaipäivän ensimmäisestä ottelusta riittäisi kerrottavaa lähes romaanin verran, mutta allekirjoittanut taitaa jättää tällä kertaa suurimman osan tarinasta pois johtuen enemmän tai vähemmän omasta panoksestaan kyseisiin käänteisiin. Ottelu pelattiin siis Jyväskylän kuurojen urheiluseura Jaloa vastaan ja LöyLy oli kyseisessä ottelussa täysin ylivoimainen (niin kuin kaikki muutkin joukkueet tällä kaudella Jaloa vastaan), kuten numerotkin 12-2 kertovat. Pelillisesti ottelusta ei jäänyt käteen juuri mitään muuta kuin tukku uusia maalintekijöitä, mutta toisaalta SS LöyLy sai paljon uutta oppia salibandyn ilmeisesti uudistuneista säännöistä. Näiden uusien sääntöjen mukaan mm. tahallaan mailansa poikki lyöminen, vastustajan maalivahdin kuristaminen tai mailalla lyöminen eivät ole rangaistuksen arvoisia tekoja. Salibandyliiton säännöt väittävät kylläkin toisin, mutta SS LöyLy ymmärtää ettei informaatiota näistä muutoksista ole voitu saada jokaiselle joukkueelle ajoissa ja toivookin vain, että uusi sääntökirja saataisiin mahdollisimman nopeasti toimitettua meidänkin luettavaksemme. Uusissa säännöissä on ilmeisesti myös joku kohta, jonka mukaan liiton alaisessa virallisessa miesten sarjassa mm. kuuroja pelaajia vastaan tulee viheltää jäähyjä ja vapaalyöntejä jonkin kevyemmän linjan mukaan, kuin sarjassa tosissaan ja täysikuntoisina mukana oleville, mutta SS LöyLy ymmärtää tämänkin sillä eihän kyseessä loppujen lopuksi ole kuin täysikuntoisten miesten kilpasarja.

Lopuksi SS LöyLy haluaa kiittää kaikkia järjestämäänsä turnaukseen osallistuneita; sekä joukkueita että myös tuomareita ja katsojia, ja toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleeksi myös seuraavalla kerralla.

Toisenlaista peliä

Tälläistä tunnetta tällä kertaa itse pelin saralta. Seuraavana viikonloppuna tiedossa on onneksi jotain aivan muuta eli joukkueen pikkujoulut, joiden avulla aloitetaan ajatusten tiukka keskittäminen kahden viikon päästä pelattaviin seuraaviin vitosdivarin otteluihin. Joukkuehenki ja hauskanpito ovat aina olleet ja ovat ehdottomasti edelleenkin etusijalla LöyLyn toiminnassa, joten pikkujoulut ovat mitä oivallisin tapa laittaa joukkuehenki kunnolliseen testiin, unohtaa hauskanpito kokonaan ja keskittyä ainoastaan olennaiseen eli muiden jäsenten täydelliseen murskaamiseen keilaradalla ja sitäkautta himoitun alfauroksen tittelin saalistamiseen.


( Päivitetty: 02.12.2010 23:02 )

 - Gooni | Kommentoi
 1  2  >RSS

©2020 SS LöyLy - suntuubi.com